Instituto Cervantes


Voorbereiding op Universiteitsjaar in Spanje
Print this page

Voorbereiding op Universiteitsjaar in Spanje

Universitaire voorbereidingsprogramma Cursus Getuigenis

AIL Madrid’s programma Voorbereiding op Universiteitsjaar in Spanje webpagina bevat alle informatie die u nodig heeft betreffende deze cursus.

Studeren aan een Universiteit in een ander land is hoogst waarschijnlijk het meest dappere dat u ooit zult ondernemen. Wij weten dit uit eigen ervaring.

Uw nieuwe tocht zal een heleboel denkwerk en planning van u vragen. AIL Madrid kan u gedurende deze tocht begeleiden. Allereerst zullen wij u helpen bij het verkrijgen van het nodige niveau Spaans om toegang te krijgen en te kunnen slagen aan een Spaanse Universiteit. Dat niet alleen... Wij kunnen u ook voorzien van begeleiding als het erop aankomt een universiteit te kiezen, ingangsexamens afleggen, en uw inschrijving te voldoen. Verder zullen wij u ten hulp staan bij het ontwikkelen van uw studievaardigheden en uw overgang naar het universiteitsleven zo vlot als mogelijk te laten verlopen.

Door de webpagina van het programma Voorbereiding op Universiteitsjaar in Spanje  te bezoeken zult u alle opties over de cursus terugvinden, inclusief schema's, condities, etc.
U kunt ook alle informatie over de prijzen van het AIL Madrid Voorbereidingsprogramma voor Universiteitsjaar in Spanje bekijken als ook de mogelijkheden inzake accommodaties.

Onze adviseurs van het programma Voorbereiding op Universiteitsjaar in Spanje zijn er om al uw vragen te beantwoorden.