Instituto Cervantes


Individualan tečaj španjolskog jezika
Print this page

Indiviualan tečaj španjolskog

Struktura tečaja

AIL Madrid vam daje potpunu slobodu u krojenju vašeg Individualnog tečaja španjolskog jezika po pitanju:
  • Sadržaja
  • Rasporeda 
  • Intenziteta
  • Locatcije
Detaljno ćemo analizirati vaše potrebe da bi stvorili program po vašoj želji koji će vas zadovoljiti i osigurati vaš napredak

Mogućnosti za individualnu nastavu

U našoj akademiji AIL Madrid 
Individualni se nude dodatno s našim intenzivnom tečaju ili samo s uknjižite za individualni sati. Nastava će se izvesti ili proje ili poslje nastave koje su za grupe, šta ovisi od vaše raspoloživost. Na taj način možemo vam nuditi diskretnu i za vas ugodnu nastavu.

Cjiena: od 30 € po satu 

Na poslu ili u kod kuće
Rado ćemo organizariti vaše sate u vašoj tvrtci u toku pauze ili bilo koje drugo vrijeme koje vam odgovara. Ili ako želite imat nastave kod kuće isto je moguće da profesor vam predava u komfortu vašeg doma. 

Cijena: od 39 € po satu 
Sat izvan AIL Madrid centra traje 60 minuta.

Mini grupe španjolskog tečaja

Želite učiti španjolski sprijateljem ili s nekim iz vaše obitelj? Sastavite všu grupo od 2 ili 3 osobe i učite u jednoj ugodnoj i poznatoj atmosferi i osim toga smanjite cijenu satnice od vašeg tečaja.

Cijena: od 35 € po satu

Za više informacije pogledajte naš cijenik individualnih sati nastave.

Otkazivanje nastave

Individualni satovi se moraju otkazati 24 sata (ili 1 radni dan) unaprijed tako da se  telefonskim ili pismenim putem obavijesti Akademiju ako želite da se nadoknadidu. Ukoliko se otkažu poslije, više nema mogučnosti nadoknade.