Instituto Cervantes


Cursus op Verschillende Locaties
Print this page

Cursus op Verschillende Locaties

Studeer Spaans in verschillende steden, Spaanse taalscholen


Waarom neemt u niet de mogelijkheid om Spaans in verschillende steden te studeren?

Nadat u Madrid hebt verkend na een tijdje... Waarom neemt u niet de kans om Spaans te studeren op één van onze prestigieuze partnerscholen in een ander gedeelte van Spanje?

Onze Spaanse partnerscholen

Onze partnerscholen bevinden zich in de volgende steden:

Studeer Spaans in Barcelona, Multi Plaats

Mocht u liever Spaans studeren in een andere stad die zich niet in bovenstaande lijst bevindt, zijn wij meer dan bereidt om dit voor  u te regelen. Al onze Spaanse partnerscholen bieden kwalitatieve Spaanse cursussen aan en bevinden zich in het centrum van de desbetreffende stad. Net zoals ons, bieden onze partnerscholen naast de Spaanse talencursus tevens een aanvullend culturele activiteiten programma. 

De ervaring van je leven!

Studeer Spaans in Granada, Multi PlaatsHet volgen van een Spaanse cursus in verschillende Spaanse steden is de ultieme manier om dit geweldige land, haar cultuur, de Spaanse gewoontes én niet te vergeten, de vriendelijke Spaanse mensen te leren kennen! Tijdens deze ervaring zult u heel veel mensen van verschillende landen leren kennen, Uw Spaans met hen oefenen... en de tijd van u leven doorbrengen! Deze Multi Locatie Programma is perfect voor diegenen die echt het Spaanse ritme willen voelen én de manier van leven willen meemaken. Aangezien iedere Spaanse stad haar eigen gewoontes en tradities heeft, is dit programma de beste manier om Spanje te ontdekken en om vloeiend te worden in Spaans! Gedurende u verblijf in verschillende delen van Spanje kunt u  de heerlijke gastronomie van ieder gebied proberen en de smaak van typisch Spaanse drankjes en tapas proeven!
Deelnemen aan wandelingen door de mooie passages, zonnen op de mooiste stranden van Spanje, een bezoek brengen aan de fantastische bergen én de panoramische uitzichten bekijken... uitzichten die u nog nooit eerder hebt gezien!

Studeer Spaans in Valencia, Multi Plaats

Het volgen van dit programma is een goede optie, mocht u geinteresseerd zijn in een overbrugginsjaar. De Multi Locatie Programma is niet alleen een perfect programma voor jongeren die momenteel nog geen plannen hebben na de middelbare school, maar is tevens een geweldige kans voor ouderen; diegenen die graag een carrière pauze willen nemen om zó een compleet nieuwe taal te leren. De cursus wordt aangeboden op 6 verschillende niveau´s (A1-C2) die overeenkomen met het Common European Framework of Reference (CEFR)

Vereisten:

  • minimale leeftijd van 18 jaar
  • boek op z´n minst 2 weken vòòr aankomstdag
  • volg een cursus van minimaal 8 weken, waarvan op z´n minst 4 weken in Madrid worden besteedt 
  • alle visum vereisten zijn geregeld (mocht dit nodig zijn)