Instituto Cervantes


Individuella Spanskalektioner
Print this page

Individuella spanskalektioner - Struktur

AIL Madrids individuella spanskalektioner ger dig friheten att utforma din egen läroplan vad gäller:
  • Innehåll
  • Schema
  • Intensitet
  • Plats
Vi gör en detaljerad behovsanalys för att kunna utforma ett nogrannt skräddarsytt studieprogram som garanterar att dina personliga studiemål uppfylls.

Individuella spanskalektioner -  Alternativ

Hos AIL Madrid

Våra individuella spanskalektioner kan studeras för sig själva eller som ett komplement till våra Intensiva Spanskakurser. I sådana fall kan vi planera dina lektioner kring gruppens schema, för att försäkra oss om att din spanska läroupplevelse är så bekväm som möjligt.

Pris: från 30 euro per lektion

Hos ditt företag eller i ditt hem

Vi kan gladligen organisera spanskalektioner hos ditt företag under din lunchrast eller under annan lämplig tid, likväl som i ditt hem.

Pris: från 39 euro per lektion

Mini-Grupp Spanskalektioner

Skulle du vilja lära dig spanska i sällskap med en vän eller släkting? Forma din egen grupp bestående av 2 eller 3 personer som du trivs att studera med och sänk kostnaden för varje enskild AIL Madrid Spanskalektion.

Pris: från 35 euro per lektion

Se mer information i vår Prislista för Individuella Lektioner.

Avbokningspolicy

De Individuella lektionerna kan avbokas ifall Administrationsavdelningen informeras på telefon eller skriftligt 24 timmar (eller en arbetsdag) innan lektionen är inbokad. Om eleven avbokar lektionen mindre än 24 timmars innan så kan inte lektionen ges vid ett senare tillfälle.