Instituto Cervantes


Universitetsförberedande Spanskakurs
Print this page

AIL Madrids Universitetsförberedande Spanskakurs-hemsida innehåller all information du kommer behöva om vår Universitetsförberedande Spanskakurs.

Studera vid ett universitet i ett annat land är förmodligen det modigaste du någonsin kommer göra! Det är skrämmande. Vi vet. Vi har varit där.

Din nya resa kommer kräva mycket tänkande och planerande. AIL Madrid kan hjälpa dig på vägen. Först och främst, så hjälper vi dig uppnå den spanskanivå som krävs för att studera och bli framgångsrik vid ett Spanskt Universitet. Men det slutar inte där. Vi kan även rådgiva dig när det kommer till att välja ditt universitet, göra inträdesprov och fylla i din universitetsansökan. Utöver det, så kommer vi hjälpa dig utveckla din studieteknik så att din övergång till studentlivet blir så jämn som möjligt.


Genom att besöka vår Universitetsförberedande Spanskakurs-hemsida hittar du all den information du behöver om kursvalmöjligheter, inklusive scheman, krav, etc.
Du kan också hitta information om priserna för AIL Madrids Universitetsförberedande Spanskakurs och boendemöjligheterna.

Våra Universitetsförberedande Spanskakurs-rådgivare finns här för att svara på alla dina frågor.