Instituto Cervantes


Spanskakurs på flera orter
Print this page Study Spanish in different cities, Spanish language schools

Varför inte ta tillfället att studera spanska i olika städer?

Efter att du utforskat Madrid en tid, varför tar du inte tillfället i akt och studerar spanska på en av våra ansedda partnerskolor?

Våra spanska partnerskolor

Våra partnerskolor finns i de följande städer:

Om du skulle vilja studera spanska i en annan stad som inte finns bland de nämnda ovanför så skulle vi gladligen arrangera detta åt dig. Alla våra partnerskolor erbjuder utmärkta spanskakurser och är centralt belägna. Liksom AIL Madrid, så erbjuder  våra partnerskolor  ett kulturaktivitetsprogram utan extra kostnad. Kurserna finns tillgängliga i 6 olika nivåer (A1-C2) som motsvarar Gemensam Europeisk Refrensram för Språk (CEFR)

Ditt livs bästa upplevelse!                                                                                                                                                                                   

Att studera spanska på olika orter i Spanien är det ultimate sättet att lära känna detta underbara land, den spanska kulturen, de spanska sederna och sist, men inte minst, de vänliga spanska folket!  Under denna upplevelse kommer du träffa många människor från olika länder, öva på din spanska med dem och uppleva ditt livs bästa tid!   Vår Spanskakurs på Flera Orter är perfekt för de som verkligen skulle vilja känna den spanska rytmen och livsstilen. Eftersom att varje spansk stad har sina egna seder och traditioner, så är vår Spanskakurs på Flera Orter det bästa sättet att
upptäcka Spanien och lära sig tala spanska flytande! Under din tid på olika platser i Spanien kommer du kunna prova typiska maträtter från varje region samt de typiska dryckerna och varje orts speciella Tapas! Följ med på guidade turer genom kullerstensgator, sola på vackra stränder, besök de imponerande bergen och titta på de utsikter du aldrig sett förut!

Den här kursen passar dig som skulle föredra att göra ett Sabbatsår-Gap Year med AIL Madrid.

Vår Spanskakurs på Flera Orter är inte bara ett utmärkt program för unga människor som ännu inte bestämt vad de vill göra efter gymnasiet, men också ett perfekt alternativ för vuxna som skulle vilja göra ta en KarriärsPaus och lära sig ett helt nytt språk.

Krav                                                                                                                                                         

  • Minst 18 år gammal
  • Fullborda bokning minst 2 veckor innan ankomstdatum
  • Följa en spanskakurs under minst 8 veckor varav minst de 4 första veckorna ska tillbringas i Madrid
  • Ha fullbordat  visumkraven (om nödvändigt)